Bestyrelsens beretning for året der gik.

Posted by on / 0 Comments

Bestyrelsens beretning for året der gik.

 

Vi havde en utrolig kold vinter og valgte at aflyse vores juleafslutning grundet de store mængder af sne der faldt.

Til en enkelt træningsaften var der så glat at en del biler sad fast i isen på vejen og vi måtte tilkalde en hjælpende hånd som fik alle bilerne op uden buler;) Tak for det, Max.

Grundet de store mængder sne havde vi i en lang periode ikke mulighed for at træne agility, da vi var bange for at hundene skulle komme til skade . I stedet gravede vi en masse stier hvor hundene kunne gå, så vi kunne lave lidt lydighed. Det var en kold, men hyggelig tid.

Foråret kom og dermed kom der også tiden til at arbejde mere målrettet med agilityen. Vi har forsøgt at holde en vis disciplin på banen sådan at der er mindst muligt ventetid til agilitybanen . Dette er dog kun muligt hvis alle, både trænere og udøvere er opmærksomme på at være klar.

Vi havde traditionen tro fastelavnsboller og hygge med gløg. Mine forældre havde endnu engang bagt og kom ud med det til os på pladsen. Dejligt at de gider det for os.

Vi havde da også vores sommerafslutning med lidt sjov, hvor vi havde bygget enagilitybane og fik kåret en vinder. Denne gang gjaldt det ikke om at være hurtigt, men at være tættest på den fastlagte banetid. God måde det var sjov for både øvede og mindre øvede.

Vi er nu gået over til at træne igen om søndagen. Normalt skifter vi fra torsdag til søndag når vi skruer urene, men det var alt for mørkt. Vi skal nok overveje at vi også næste år er indstillede på at skifte lidt før.

Nalle og Amanda er desværre stoppet i klubben.  Det betyder at vi ikke længere har en revisor og en bestyrelses suppleant. Vi håber meget på at nogen har lyst. Men det kommer vi mere ind på når vi kommer til punktet valg.

Vi har ikke haft mange møder i bestyrelsen i år. Det har været en roligt men hygsomt år.

Tak for det

Comments are closed here.

Værløse Hundeskole vil gerne vide hvordan du oplever den digitale oplevelse af VH.

Vi vil derfor blive meget glade for hvis du vil udfylde dette spørgeskema omkring hjemmesiden efter dit besøg.
https://goo.gl/forms/TgDK0juwjkEMeAtv2