Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19 marts 2013

Posted by on / 0 Comments

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19 marts 2013

Referat:

Tilstede var Christa, Bjarne, Sanne, Træner Jens, Kassér jens og Karina.

  1. Sommertid: Påsken nærmer sig og i den forbindelse plejer vi at gå over til torsdags træning. Vi har besluttet at sidste søndagstræning er søndag d. 7/4. Første torsdagstræning er d. 11/4 kl. 18:00

Vi har ingen træning i juli måned og startere træningen op igen torsdag d. 8/8.

 

  1. Sommerafslutning: Sidste træningsdag inden sommerferien er torsdag d. 27/6. Traditionen tro finder vi på noget sjov og spiser sammen. Vi vil se om det er muligt at grille, i så fald griller vi lidt forskelligt, og laver lidt salat til.
  2. Budget: Det ser fornuftigt ud på kontoen. Der er plads til investeringer. Vi vil indkøbe en pavillon, der skal bruges til afslutninger og til træningen. Kassér Jens vil tage ud og se på nogle. Det skal være let at sætte op og være stabilt. En anden mulighed er at der opsættes et udhæng ved containeren
  3. Medlemstal: Der er i øjeblikket små 7 betalende medlemmer. Det er ikke alverden. Men vi håber på at der kommer flere. Hjemmesiden er opdateret og vi har nu fået en facebookgruppe. Det kan være at vi herved får flere medlemmer.
  4. Bakkeskue torsdag d.9. maj. Vi vil gå en tur derinde og se skuet.
  5. Hundesvøm: Vi gentager succesen og satser på søndag d. 2. juni. Kassér Jens vil ringe og bestille tid.

Karina sender Mail ud til medlemmerne, når vi har datoen på plads.

 

  1. Træningen: Der er agilitystævne 21-22/9 i Ballerup. Sanne stiller forslag om at vi søndag d.22/9 ikke har undervisning men tager ud og ser på agility, rally, dogdance og Lydighedsprøver.

Der er telte hvor man kan købe lidt af hvert til sin hund. Arrangement er uden hund.

 

Sanne efterlyste ønsker til træningen. Der blev talt om flyball, feltsøg, fremafsendelse og apportering. Vi vil også lave mere cirkel lineføring og fri ved fod. Indkald ved behov. Og tricks

Vores billeder i container trænger til at blive udskiftet. Bjarne vil lave nye billeder og hænge dem op i containeren, så vi kan se alle medlemmer og deres hunde.

Der er medlemmer, som har ytret ønske om at kunne lade hundene løbe frie og lege.

Der skal opsættes hegn, fra container og ned mod vejen, sådan at hele pladsen er indhegnet. Når det er sat op, vil der være mulighed for at hundene kan lege frit.

Vi har fået lov til at låne pladsen mod at vi passer på at vores hunde ikke løber ind til hestene. Og heller ikke løber frit ude på stien og forskrækker heste og ryttere. vejen.

 

Tak for god ro og orden.

Comments are closed here.

Værløse Hundeskole vil gerne vide hvordan du oplever den digitale oplevelse af VH.

Vi vil derfor blive meget glade for hvis du vil udfylde dette spørgeskema omkring hjemmesiden efter dit besøg.
https://goo.gl/forms/TgDK0juwjkEMeAtv2