Karina Hedegaard Trégart

Træner

Jeg er den yngste af os trænere, men har stadig masser af erfaring.  Jeg kan heller ikke som de andre sige at jeg har arbejdet med hunde siden jeg var barn. Jeg fik min første hund da jeg var 20 år. Det var en dejlig  Toller på 1½ år, som jeg købte fra et internat. Hun var en dejlig hund som jeg lærte en masse af.  Jeg lærte en masse om lydighed og agility mens jeg havde hende. Jeg blev dengang undervist af bl.a. Jens og Sanne i MBS hundeskole. Da hun var ca. 8 år købte jeg en dejlig Islandsk fårehund. Der opdagede jeg virkelig at der var stor forskel på de forskellige hunde og racer. Hun havde et helt andet temperament og hendes energi niveau var ganske anderledes end jeg var vant til. Desværre døde hun kun to år gammel af en blodsygdom.
Da jeg ikke længere havde Gismo, min Toller, opdagede jeg at jeg slet ikke kunne leve uden at have en hund at komme hjem til. Derfor købte vi endnu en Toller. Quita, som vi stadig har I dag. Vi opdagede kort tid efter at hun var døv. Vi valgte derfor at anskaffe os endnu en hund, således at hun havde en hjælper i  hverdagen. Vi købte en blandning af en Toller og en Border Collie. Når man har en døv hund lærer man en del om hundesprog. desuden tænker man i langt højere grad over ens egne signaler og kropssprog.

Jeg har stadig meget at lære som træner og får heldigvis masser af hjælp fra både Sanne og Jens.
Jeg synes det er sjovt og inspirerende at undervise i Værløse hundeskole og er glad for at have mulighed for at være med til at lære andre, samtidigt med at jeg selv lærer en masse af alle Jer der troligt møder op til træningen.

Karina kan kontaktes på telefon: 22 20 64 70 eller ved at udfylde nedenstående formular.

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrev

Værløse Hundeskole vil gerne vide hvordan du oplever den digitale oplevelse af VH.

Vi vil derfor blive meget glade for hvis du vil udfylde dette spørgeskema omkring hjemmesiden efter dit besøg.
https://goo.gl/forms/TgDK0juwjkEMeAtv2